1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza obligatiile si drepturile ambelor parti intre platforma jurnaluldehuedin.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor jurnaluldehuedin.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii ce decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet jurnaluldehuedin.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor jurnaluldehuedin.ro.

Furnizorul poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare de indata dupa expunerea acesotra in platforma.

jurnaluldehuedin.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea informatiilor oferite de terte parti, inclusiv descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, va recomandm sa revizuiti datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din jurnaluldehuedin.ro. Toate produsele disponibile sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar jurnaluldehuedin.ro nu este responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare de servicii

Acesti termeni guverneaza accesul si utilizarea serviciilor jurnaluldehuedin.ro si servesc ca si acord legal intre dumneavostra si jurnaluldehuedin.ro. Prin accesarea jurnaluldehuedin.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor jurnaluldehuedin.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorul nu poate utiliza instrumente software-ul sau sisteme care ar putea avea sau au un impact nefavorabil in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care website-ul opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si transferul de informatii

jurnaluldehuedin.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de mail-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da aprobare la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala aferente serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage acordul in orice moment.

Pentru mai multe informatii legate de Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana care website-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii website-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu este responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora in website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile ce ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: office{@}jurnaluldehuedin.ro.

Ultima actualizare 09.11.2023.