APEL DE SELECȚIE ~varianta simplificată~


DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE:
06.10.2020


MĂSURA LANSATĂ PRIN APELUL DE SELECȚIE:
M4/6B SERVICII DE BAZĂ, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI REINNOIREA SATELOR

BENEFICIARI ELIGIBILI:

M4/6B “SERVICII DE BAZĂ, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI REINNOIREA SATELOR”: Pentru investiții în infrastructura socială: Furnizorii de servicii sociale, acreditați, Asociația SAMUS POROLISSUM (în situația în care, în urma lansării de apeluri de selecție, nu se depun proiecte), pentru alte tipuri de investiții: Comunele, conform legislaţiei naţionale în vigoare, Asociațiile de dezvoltare intercomunitară, Unităţile de cult, conform legislaţie internaţionale în vigoare, pentru investiții în construirea de facilități pentru servicii funerare(capele mortuare),ONG-urile,conform legislaţiei naţionale în vigoare, pentru studii și investiții associate cu întreținerea, restaurarea și îmbunătățirea patrimoniului cultural și natural al satelor, peisajelor rurale.
FOND DISPONIBIL ȘI SUMA MAXIMĂ NERAMBURSABILĂ:
M4/6B – SERVICII DE BAZĂ, INCLUZIUNE SOCIALĂ ȘI REINNOIREA SATELOR – 65.000,00 euro

SUMA MAXIMĂ NERAMBURSABILĂ:
M4/6B SERVICII DE BAZĂ REINNOIREA SATELOR ȘI INCLUZIUNE SOCIALĂ
-    50.000 euro/proiect;
-    65.000 euro/proiect (sumă rămasă disponibilă în urma apelurilor lansate pe măsură) în cazul asociațiilor  de dezvoltare intercomunitară(ADI);

DATA LIMITĂ DE DEPUNERE A PROIECTELOR:
     06.11.2020

LOCUL ȘI INTERVALUL ORAR ÎN CARE SE POT DEPUNE PROIECTELE:
Depunerea proiectelor se va face la punctul de lucru al ASOCIAȚIEI SAMUS POROLISSUM din Orașul Jibou, str. Garoafelor, bl. T1, ap. 29, Județul Sălaj, de luni pană vineri, în intervalul orar 08:30 - 14:00.
Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului aferent măsurii M4/6B disponibil pe www.samusporolissum.ro

DATELE DE CONTACT PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE:    
Tel:0360/730163; Mobil: 0744/612068
e-mail:office@samusporolissum.ro ,www.samusporolissum.ro

Varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate de Asociația SAMUS POROLISSUM, poate fi ridicată de la punctul de lucru al ASOCIAȚIEI SAMUS POROLISSUM din Orașul Jibou, str. Garoafelor, bl. T1, ap. 29, Județul Sălaj, de luni pană vineri, în intervalul orar 08:30 - 16:00.


ASOCIAȚIA SAMUS POROLISSUM


840 Vizualizări.
Articol adăugat în 22 Septembrie 2020 ora 08:45 de către Admin.Adaugă un comentariu


Nume

Email

Subiect

Comentariu

Cod de verificare

Citeşte termenii şi condiţiile de utilizare

Interhit