ANUNȚ


Această informare este efectuată de către Asociația GAL Poarta Transilvaniei, cu sediul în Localitatea Negreni, Comuna Negreni, Nr. 63D, județul Cluj ce intenționează să solicite la Administrația Națională ” Apele Române” – Administrația Bazinală de Ape Crișuri, aviz pentru obținerea autorizației de construire pentru obiectivul de investiții ,,CONSTRUIRE CENTRU DE ZI ÎN LOCALITATE NEGRENI, JUDEȚUL CLUJ”. Investiția se va realiza în localitatea Negreni, comuna Negreni, județul Cluj, nr. cadastral 52275.

. Desfășurarea activităților din cadrul  investiției mai sus menționată are ca rezultat producera de ape uzate menajere care se vor colecta prin sistem de canalizare propriu într-un bazin vidanjabil.

 Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc sa obțina informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa localitatea Negreni, comuna Negreni, Nr. 63D, județul Cluj, cod poștal 407440, persoană de contact Avram Florina-Gabriela, telefon 0731798839, e-mail: florina.avram@poartatransilvaniei.ro.

Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii și recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa localitatea Negreni, comuna Negreni, Nr. 63D, județul Cluj, cod poștal 407440, persoană de contact Avram Florina-Gabriela, telefon 0731798839, e-mail: florina.avram@poartatransilvaniei.ro.


1084 Vizualizări.
Articol adăugat în 20 Mai 2019 ora 17:02 de către Admin.Adaugă un comentariu


Nume

Email

Subiect

Comentariu

Cod de verificare

Citeşte termenii şi condiţiile de utilizare

Interhit